Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia the freak show

jag blev ful över natten och hög på att vara låg så
knackade på
och steg in i min egen hjärna och cirkuslukten
lekte sig upp i näsborrarna och jag fyllesvamlar sexigt;

TJENARE, tarzan är du också här
här och insuper misär
jo, jo
och javisst så här blev allt till sist
och sista sidan var redan skriven
ganska skev och jävligt vriden

du går ut från biosalongen
väldigt road och nu är du klar
och i foajen ligger mitt lik kvar och grinar över
allt hur allting aldrig är och hur det aldrig var
det är klibbgt snor på mattan och kräkskänsla i halsen
så går det när man bryter benen i valsen

negresserna dansar och dvärgen slår på gongongen
kom igen och sjung med i fågelsången
svep dina frasiga kjolar över mitt golv
tappa din glassko när klockan slår tolv
sup dig till en portvinstå
ramla fram på stället när du inte kan gå
kasta pärlor till svin i perferin
kyss en gubbe klädd i byxor av garbardin




Fri vers av Jull
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jull
Jull