Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uti tomhetens svarta svalg

uti tomhetens svarta svalg
kopulerar det positiva minus
med det negativa plus
och avlar tillsammans

n0ll

 i mina suktande drömmar
dräper jag draken av mitt ego,
klyver tidens timglas med mitt svärd
och förunnas nihils fridfulla däld

ginnungagap
intets början
liksom intets slut
ginnungagap
alltets början
liksom alltets slut

ni fyra dimensioner
längd höjd djup volym
ni mödrar av substans
era syften är upplösta

uti kaos ändlösa rike

där allt blir till intet
och intet till allt
där det meningslösa
är det enda meningsfulla

i mina drömmar ser jag klart
då samsaras slöja lyfts
i mina drömmar blir jag evig
uti tomhetens svarta svalg




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 647 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-19 20:26



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Otroligt bra skrivet!
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius