Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Om jag skulle glömma hur man andas,
skulle du lära mig,
mamma?

Om jag skulle få hjärtat krossat av någon kille,
skulle du trösta mig,
mamma?

Om jag skulle gå vilse,
skulle du hitta mig,
mamma?

Klart du skulle,
du älskar mig.

Vet du,
att jag skulle sluta andas,
få hjärtat krossat,
och försvinna,
för din skull?

För det skulle du göra,
för min syster,
för mig.

Jag älskar dig,
mamma.




Fri vers av Tekla F.
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.