Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hör blott gråt, och inte dina söta fnissningar? Så låt mig snyta dig med dun från mina änglavingar Bilden är från Lidköping och butiken finns inte kvar. Texten står sig utan bild


En sådan vän

 

 

En sådan vän

skulle aldrig behöva frukta någonting

Bara stå lugnt kvar

med alla stora starka vänner i en ring

En sådan vän

som aldrig skulle frukta morgondagen

Nu står du där

Bäst att du har fullt med is i magen

 

Men minns, min vän

att jag finns för dig 24/7

Du kan få alla mina dar

Är du kanske rädd och ledsen nu?

Så kom igen

Jag ska torka bort varenda tår

Jag stannar här

Om så hela världen vänder om och går

 

Min fina vän

Jag kan tacka dig för att jag finns

Jag söker efter svar

Med ljusets krafter ondskan övervinns

Jag känner den

Som en drake kan den resa sig och grina

Den dolk jag bär

Kan få de största drakar att förtvina

 

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-20 12:55



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Jag menar alltså inte att du är en kamphund!
2013-11-24

  Maria Sundelin VIP
Så fin vänskap
Kramar
2013-11-23

  lisa"puzzle"svensson
så fint om den äkta vänskapen :-)
2013-11-21

    Albin Teorb
ah vänskap, jag gillar din text. vet inte riktigt vad jag skall säga, men förmodligen alla behöver en vän. isen i magen, och sedan tårarna tyckte jag var riktigt fint också och draken och så vidare...
2013-11-20

    ej medlem längre
med Ljusets krafter ondskan övervinns
så sant som det var sagt

tänd ett litet ljus-se undret

den fria solen sken
2013-11-20

  Angel of love
Äkta vänskap,stark bra text
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP