Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor skillnad!

En solig man från Granada
han möts alltid av samma svada:
-Här är vår skrattmås!
-Nej, sa han, men jag brås
på annat djur tillhör ju: Glada!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2013-11-20 07:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Firnurligt
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt