Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappat i november






Borttappad matlust,
finner ej råd.
Tomtemor kallar,
där grötsleven står.

Tackar å niger,
gräddsväller riset.
Kanelsocker ströet,
serveras till spiset.

Först liten tesked,
fyra och fem.
Enkel är matkosten,
uti mitt hem.

Nu ner och kolla,
så smågrynen sväller.
Om inte så får dom,
väl stå där till kväller.





ME/2013-11-20




Fri vers av Madjori
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori