Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hora på ett snällt sätt


Glädjeflicka X 2

Vem är kunden?

& varför betala för sex

Vad är prostitution

***************

Samhället ser ej åt flickan/mannen

Samhället straffar & utvisar horan

Prostitution kanske fyller en brist




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 531 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-20 13:40



Bookmark and Share


  Magica VIP
Texten väcker ilska inom mig, intressant skrivet om ett viktigt ämne. '

Det finns (enligt mig) inget "hora på ett snällt sätt" (refererar här till ingressen). Människor måste ingripa när de ser att fel begås.
När någon säljer sin kropp - eller sin själ - på ett sätt som inte borde få ske måste människor våga ingripa och säga stopp!

Problemet är tvåsidigt, även om det bara är den ena parten som utnyttjas på ett negativt vis dock, ty prostitutionen fyller inte sitt syfte om inte det finns en köpare/ett mål.

Den som köper sex - eller utnyttjar människor på annat sätt, för egen vinnings skull på ett omoraliskt vis- borde få ett straff som är bra mycket mer kännbart än det är idag!

Tyvärr så är det nog alltför många som idag är i bekräftelsebehov, de gör allt för att bli bekräftade. Men då måste samhället inverka innan det går längre...
2013-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Tankar som berör...
2013-11-23

  Lars Hedlin
JA jag håller med till fullo ..Även under antiken så fanns det både manliga och kvinnliga ...
2013-11-20

    ej medlem längre
Det är fullt möjligt att se allt avlönat arbete som prostitution och med det synsättet är det endast dem moraliska förkastelsen som skiljer den ena arbetaren från den andra.
2013-11-20

  Katinka VIP
Säkert!? Och en brist på vettig människosyn och respekt för andra människor är det som saknas. Jag skriver människor eftersom det finns manliga horor också.
2013-11-20

    ej medlem längre
tänkvärt F
2013-11-20

  Angel of love
Det är sorgligt men det behövs nog...
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano