Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag veta

Din sol gick upp
var är den nu
vi såg på månen
var är du

Jag behöver bekräftelse
Jag måste veta
Att du ÄR
Att du finns någonstans

Kan det va du som knackar
i taket
på väggen
på golvet
bollen som studsar någonstans
gör konstiga ljud här och där
som slänger tabletter på min toa
släpper rosetten från mitt ljus
är den extra rösten i telefonen
gör mitt sovrum iskallt
får hunden att undra vem som går omkring
knackar på mitt fönster
ger mig rysningar då och då
får mig att skriva det jag inte vet
får mig att tänka tillbaka och minnas det jag glömt
var den som jag trodde höll min hand när jag vaknat
den som sov bredvid mig när jag klappar täcket
den som får mig att kämpa trots att jag inte orkar

... och jag tvekar
vill ju tro
vill ju veta....
Jag vill SE dig
för jag älskar dig!




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-20 17:51



Bookmark and Share


  aol
Starkt berörande vilken känsla du förmedlar,
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen