Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

för varje ögonblick

ögons blinkning

missas något väsentligt

var gång ögats lock sig sluter

någonting går en förbi

men vad skulle man orka

om ögat alltid vidöppet var

hur länge stode man då ut

att blunda, kort

inte försvinner livet då

bort

nej närmare sig själv

o andra

man kommer nog

om man lite halvvaken får vandra

 

i mörkret är alla katter grå,

men genom mina ögonlock syns ljuset understundom

lite ljusare, och när jag blundar lite hårt

skönjes regnbågens alla nyanser

och känslor växer inombords

sköna känslor för varandra

Så kom, kom låt oss nu blunda kort

ett ögonblick

 tillsammans

 

 

 




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-20 19:50



Bookmark and Share


    tramp
jag tycker om detta ett ögonblick kan vara en evighet och tvärtom
2013-11-22

    hver
Blik augna þinna
lýsir dimma nótt.
Við væran blund
dýrðleg stund.




mvh gufa
2013-11-22

  Heikki Hellman
Spännande färd med dej då du leker med olika sannolikhetsskäl!
2013-11-21

  Bibbi VIP
Pausar är livsviktiga.
2013-11-20

  Annie b'larsson VIP
O,ja, det är skönt få stänga ner lite. Viktigt skydda sig, ta hand om sig, inte lyssna på precis allt som surrar, vårda sin själ - blunda lite och se det som finns inuti.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)