Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakligt hjuligt rullande!

En katt dör kommer till Guds port
den öppnas av Sankte Per så fort:
-Du var liten prick!
-Ute jag sova fick!!!
-Du skall få kudde filt vila stort!

Ett lass möss piper vid Guds port
den öppnas av Sankte Per alltfort:
-Så trötta ni är!
De fick rullskridskor där!
Och de försvann snabbt till annan ort...

Men Gud tyckte det blev för tyst
och går iväg, men hör ej ett knyst!
Mössen var är de...
Då Gud pöskatt fick se:
-Tack för rullande mat! Du är schysssst!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 19:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) bra
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt