Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill andra väl gott skäl!

Fröken talar om hygien, håll er rena
frågar se´n om barnen fattat vad hon mena
jo helt visst alla
svar i sal skalla
det kan komma gäster fröken Lena...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-21 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jepp
2013-11-25

  ULJO
Kul med humortexter
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt