Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta ord om kärleken

Hon

hon dricker kaffe
inte te,
fast ibland
men med massor av mjölk.

alla mest sorgliga låtar
som kan riva sönder ett hjärta
med bara
en textrad
och hon sjunger med
hon njuter
hon lyssnar.

hon kommer ifrån värmen
någon annanstans ifrån
än jag själv

och jag förstår nog aldrig
hur vi hamnat här
tillsammans

men hennes bruna
kan väcka värme
i ett par isande blåa
som mina
och hennes nacke
luktar trygghet

när hon rör mig
finns jag inte till
för en stund

hennes hjärta
låter äkta
som ingen annans




Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows