Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som skådespelare

Det är sorgligt
en sorg

ett skådespel på många sätt.

Olika situationer
kontexter

men alltid ett skådespel.

Vem är jag här?

Du pratar om huset
villan
bilen
barnet.

Jag nickar
håller med
om vikten av allt det här.

Du pratar om utbildningen
jobbet
akademin.

Jag nickar
håller med
om värdet
av allt det där.

Du frågar honom
om kärleken
om henne
om framtiden.

Jag nickar
lyssnar intresserat
på det betydelsefulla.

Du pratar om resorna
till USA
till Gotland.

Jag nickar
instämmer
det är vackert där...

Jag håller i vinglaset
tar en bit ost
skrattar.

Vi har ett samförstånd.

(Jag är en skådespelare)




Fri vers av rainbows
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-05 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows