Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man blir hooked for reals

förbjudet,
den perfekta starten

ögonen,
svarta, djupa,
som en sjö som döljer någonting
magiskt

du skrattar
åt allt jag säger

vi är olika
på alla sätt
men våra ord
vävs samman
som om
vi kompletterar varandra

din tröja halkar ner
visar ditt bh-band
din blick
säger
att det nog
var meningen

dina fingrar vilar mot din axel, som om dom visade vägen

dina ögon
möter mina

(jag är fast i tjära)

jag inbillar mig
att vi har en hemlighet,
(du och jag),
någonting ingen av oss
egentligen kan ta på...

men then again...


















Fri vers av rainbows
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-15 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows