Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är

 

 

 

hur dina mjuka varma händer sveper

längs min svank

och hur du så enkelt lyfter

min själ

 

det är

 

hur dina kyssar

pärlar längs min hud

och hur underbart nära i mig

du ler

 

det är

 

hur jag rinner

som elsmeld i dina ögon

och hur vi är i vitt ljus

i hastig skiss

 

det är

 

hur jag ber dig

om mer utan att säga ett enda ord

och hur jag säger allt

när min hud skriver in tätheten

 

hur

 

ordlösheten i mina flyktiga andetag

försöker viska

 

 

 

det är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 288 gånger
Publicerad 2013-11-22 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso