Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man

 

 

 

 

din vackra erektion

säger allt

du inte förmår 

 

sätta i ord

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 238 gånger
Publicerad 2013-11-22 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso