Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Salva Nos Transimus-För eller senare går vi alla över


Terminus Gränsen

Quo Vadis

Var Går Du

Et Cum

& När




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-23 00:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och svaren är nog lika många som frågorna!
2013-11-25

  SatansSon VIP
ni talar bra latin.
2013-11-23

    Svarte Petter
Applåderar utan att veta vad.
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano