Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raskenstam


Orka

Ditt behov av hemligheter
Är välbekant här i vår eter
Du smyger som en elefant
Varje gång du byter tant
Vad beror det på 
Tror du då
Ännu på 
barmhärtighetssex?
Knappast nån chans
väl ändå fanns
Hos dina gamla ex?




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-23 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i livet finns ingen
backspegel
-gjort är gjort-
full fart framåt
:)

2013-11-30

  Jordgubbsodlare
Och ett plus för det goa omfamningsfotot, kan lätt tänka mig en rackarns fin gladpornografisk fortsättning på det där! :)
2013-11-23

  Jordgubbsodlare
Fräscha rim och rolig inblick i din privata teater, väcker nyfikenhet och ger mersmak!
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP