Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild föreställande rosor i Stadsparken, Örebro. Bara föreställ dig en ros


Sinnesnärvaron

Se, nu ler hon
Släpper alla ängslor
Alla bry och orosungar
Varm av nuets lov


Hör, hon sjunger
Toner andas glädje
En alt i bröst och sköte
Vill ljusna till sopran


Känn, hon skälver
Lämnar över allt av sig
Tyngden av åtrå
Nu är den din


Doften av henne
En vittring du drömt
Andas hennes väsen
Lungor som fylls


Honung i din mun
Läppar möter läppar
Djupnar, slukar
Vågor av rus




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-23 19:37



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Så vackert beskrivet!
2013-11-24

  Jordgubbsodlare
Behagligt böljande ordsmide!
En alt i bröst och sköte
vill ljusna till sopran

underbart, orgasmiasmerande!
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP