Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av plastskelett. Förvaras i källaren, ej i garderoben.


Coffin'

Hard times, as Hell
stumbled and fell
Heavy head, have hope
Hang in there,
In that rope


Knocking on Heaven's door
Feels like been here before...


Damn...


Heaven is a joke,
Choke, baby, choke 
Face it, don't be shy
We're all bound to die




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-24 00:13



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Var det ett frivilligt val, för att slippa tristess och tomhet? :)
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP