Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Jag vill dansa med glädje

Jag vill dansa med glädje i mitt ansikte, i hela min själ, kunna se dig på samma dansgolv, kunna röra dig, förföra dig i hur jag närmar mig, tar dig med i takten från musiken.

Du ska inte bli besviken för när du lyfter mig blir jag extra stark och blir den du helst vill att jag ska vara, det ska inte ta så lång tid att fixa tror jag, för jag vill så gärna vara något mer än en saga som inte är verklighet.

Nu spelar musiken för oss, det är vår låt som handlar om känslor som måste gömmas men aldrig kan glömmas, det handlar om längtan som är så stark, men en dag ska vi dansa på vår egen mark som bara är vår.

För varje dag som går dansar vi lite närmare varandra, dras in i musiken och det som sjungs i texten som är så bra, säger så mycket om oss, allt vi drömmer om. Vi sätter oss i bilen och är fria, åker bort och åker hem, är fria men ihop ändå.

Än har vi många år kvar, så kom och dansa nu, jag vet du älskar det, kom igen och rocka loss eller tryck en tryckare om du vill, så blir vi tryggare.

Tar dig med nu och du får föra så dansar vi in i nattens drömmar där våra själar för alltid är tillsammans och mina händer kan röra vid dig och känna din värme.
Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-24 01:25Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Dansa och häng med ;) !
2013-11-25

  Rise Little One
En text som skänker mycket glädje...
2013-11-24

    ej medlem längre
Vackra drömmar om lycka och glädje, så fint diktat.
2013-11-24

    ej medlem längre
kan inte dansa, men rycks ändå med i din underbara text
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten