Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack alla

Antagningsbeskedet var efterlängtat och gav vad jag förväntat, tänk att jag kan få vara lycklig över något som jag får förmånen att göra på distans.

Det kommer samtal om jobb hela tiden och jag får fullt upp att hålla reda på allt jag ska hålla koll på och fundera ut hur mina val påverkar mitt sätt att leva.

Hur som helst tror jag att det blir riktigt bra sedan när jag är så nära en lösning på alla problemen som uppstår när nästan all energi går åt till att skapa en vettig framtid.

Jag vill ha ett liv där jag känner lycka av att ha något att leva för så att jag inte behöver fokusera så mycket på det som aldrig lyckas i mina relationer.

Vad jag saknat tycks finnas som ett svar i ett arbete någonstans där jag får utvecklas och slipper sitta i ensamhet med mitt livsprojekt som inget blir av.

Nästa år känner jag på mig blir riktigt bra och när alla röstat bort alliansen blir det en mer mänsklig politik och så underbart som Sverige en gång var igen.

Nu tar jag semester ett tag från mitt skrivande och önskar er alla som skriver så viktiga och vackra texter här en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR och förstås på återseende nästa.

Tack alla vänner för trevlig gemenskap genom kommentarer och uppmuntrande applåder och inte minst tack till redaktionen på poeter.se som gett mig så mycket av att få vara med här och få mina texter särskilt uppmärksammade flera gånger.




Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 528 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-11 19:15



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tack för alla dina fina bidrag,
Som skulle kunna användas i en socialpolitisk reform, ristad i rött.
Tack och lov för såna som du.
Äkta människor <3
2013-12-24

  reza.hb
Det låter underbart..!
God jul & Gott nytt år
2013-12-18

  Magica VIP
Grattis! God jul och gott nytt år du med. :)
Kram!
2013-12-15

    Yarissa
GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!!
2013-12-13

  Lars Hedlin
EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR :) KRAM
2013-12-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
God Jul och Gott Nytt År!
2013-12-11

  Rise Little One
Äntligen kommer glädje <3<3<3 Jag är så glad för din skull vännen.
Önskar dig allt gott och lite till.
Varma kramar.
2013-12-11

  Stefan Höglund
Önskar en riktigt god jul o ser med förväntan fram till din återkomst
2013-12-11

    ej medlem längre
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till dig också. Tack själv för god gemenskap.
2013-12-11

    ej medlem längre
äntligen! God Jul å tack!
2013-12-11

    ej medlem längre
Jag önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År och önskar dig välkommen tillbaks efter din skrivarsemester!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten