Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott är att verka för att ta bort det onda

Gott är att få känna sig älskad och inte bara åtrådd. Det goda borde lite oftare få chansen att komma in i människans liv då det betyder så mycket för hälsan.

Gott är att få göra meningsfulla saker som leder till uppmuntran av något slag.

Gott är att få somna lugn í hopp om att se en ände på alla problem.

Gott är att få positiva vibbar av äkta känslor som någon ger av hjärtat.

Gott är allt som inte gör ont och sätter sig i själen och kroppen.

Gott är det goda som kommer från goda människor som har förståelse.

Gott är att leva naturligt i fred med världen.

Gott är den tid du ger just mig för att jag är viktig, lite mer viktig än andra.

Gott är att slippa känna oro eller ångest inför att bli bedragen, lämnad.

Gott är att få vara trygg i sig själv och känna tillit till andra.

Gott är att respektera andras olikheter och att själv bli respekterad.

Gott är att tänka vackert och kreativt för att skapa sin egen framtid.

Gott är att verka för att ta bort det onda som finns i världen, skapa möjligheter för alla att få behövas så som de själva vill och önskar, men varför ser det ändå ut så som det gör i världen med omåttligt rika som styr och aldrig kan få nog av pengar och lyx som de unnar sig istället för att göra en insats och skapa andra värden i samhällen som inte fungerar, så som vårt eget uppenbarligen inte heller gör för att vissa ska premieras medan andra straffas för att de är arbetslösa eller sjuka.






Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-10 02:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivet med känsla!
2013-12-11

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!!!
2013-12-10

  Magica VIP
Viktigt att känna sig behövd, bra skrivet.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten