Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag och imorgon...

För alltid finns inte,
men nuet finns.
Jag tror på dig och mig,
jag tror på oss och våran framtid.
Dina ögon ger svar på alla svåra frågor.
Dina kyssar bevisar din kärlek.
Jag är glad, jag är lycklig.
Trots att jag vet att för alltid inte finns.
Men idag och imorgon de vet jag finns,
och då är det du och jag.
Så länge det är du och jag, har jag inget att frukta.
Du har min kärlek och jag har din,
ialla fall idag och imorgon....

© Brown
Copyright 2003




Fri vers av Lene
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-08-19 21:55



Bookmark and Share


  David Liderfelt
övergår "imorgon" till "för alltid"
2004-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet