Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längre sjukbädd är snart slut, mina steg blev under dessa olyckas dagar igen kortare. Då de hämtade mig till sjukhus blev mina enda kamrater, två vovvar Roope och Eetu, hemma. Nu är dem borta när jag återvänder i tomhet.....


STRÄCK UT DIN HAND

Sträck mig din hand,
Kom med mig.
Gå, vandra iväg med mig.
Min kära,
låt oss gå nya stigar
som ingen ännu känner.
Dröm, fantisera!
Tiden gick inte ännu till ända!
Samvaron vinner ensamheten!

© Heikki Hellman 2013-11-24




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 391 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-24 08:31



Bookmark and Share


    maija tuori

Kaunis surumielisen koskettava texti .
2013-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Starka, berörande och sorgsna ord...minnen får leva kvar...
2013-11-29

    ej medlem längre
Tror Du ser, ja känner
och märker böljande ljungfält
av utsträckta händer,
bukett av omtanke
och medvilja, lika varma
och stärkande som Ditt hjärta
2013-11-25

  Maria Sundelin VIP
Ensamhet är en tung bekantskap
2013-11-25

  Schizooliza
Min hand till dig kamrat!
Kärlek:)
2013-11-24

  Palett
Vemod och sorgsenhet läser jag i din berörande text.
2013-11-24

  Linda CH VIP
Berörande och förtröstansfullt!
2013-11-24

  Minkki VIP
sjukhusnätter ger dystra tankar... men "Tiden gick inte ännu till ända!" vilken glad fanfar!
2013-11-24

  Rozsi.kovacs

En vacker o skir text Heikki
2013-11-24

  Alva Johnsson VIP
Dina ord griper tag.
"Samvaron vinner ensamheten.
När verkligheten förändras
låt minnena bli verklighet.
2013-11-24

  chrissie
Starkt och som vanligt vackra och tänkvärt sammansatta ord.
2013-11-24

    ej medlem längre
Vackert, känslosamt diktat. Mycket tomt och svårt att mista kamraterna, vovvarna. Önskar dig god bättring och nya krafter.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman