Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013...


En kal skalle...är också en skalle



Faller
hjälplöst
genom kyligt lufthav mot planeten

en flinga
en kristall på drift genom livet
mot döden

sannolikhet
en komplicerad matematisk ekvation

att träffa
just min kala skalle

av alla platser

smälter kretslopp




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-24 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I de 2 första verserna förmedlar du vacker poesi!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP