Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller (Bokstavligen)

En klippa av: Oro, Ångest, Stress bland annat.
Jag faller, bokstavligen.
Ner från klippan ner till det svarta havet, tyngs ner.

Hur mycket jag än pratar om det, skriver ner det, förtränger det så gnager ensamhet och ångest.
Får massa tillbaka blickar, av ont.
Ni kan gärna få reagera hur som helst, skratta,gråta eller vad som.

Jag tror jag håller på att bli sjuk.
Känner mig instängd, svag, ledsen, brusten finner knappt ord.

Jag vet inget alls....

H
J
Ä
L
P

M
I
G
!




Fri vers av Invisble-girl
Läst 181 gånger
Publicerad 2013-11-24 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl