Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vi skapat om inte


Det onda samlaget

Pol Pot - Hitler - Stalin - Bush - Mao

Macchiavelli - Cortez - Henrik VIII - Pinochett - Amin - Bochassa - Åkesson

Djingis - Fermi.. Någon var intim..




Fri vers av Federico Romano
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-24 18:26



Bookmark and Share


  queenia
ja.. håller med Lars.

tragik-komik minst sagt.

bra skrivet.
2013-11-27

  Lars Hedlin
Mänskligheten fick lida pin!
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano