Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hämtad från www.vpwallpapers.com


Man borde vara lite mer som träden


Man borde vara lite mer som träden




Om höstarna klär de sig i yrande färger av gult och rött
och man tycker att de är det vackraste som finns



Sen tappar de alla sina löv
och står där i all sin nakenhet
med fingrarna sträckta mot himlen

De står där och säger
att det här är vi
Längst in ser vi ut såhär



I mina ögon blir de plötsligt vackrare än någonsin
och jag älskar dem för att de inte bryr sig




Ja, man borde faktiskt vara lite mer som träden




Fri vers av Drömfångare
Läst 554 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-24 23:05



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Väldigt sant!!
2014-05-03

  Tillbringaren VIP
Underbar betraktelse!
2014-04-03

  Lena Själsöga Keijser
detta

är
ja
jag älskar detta
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare