Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt helt rätt!

Vi lever, vi jagar
på livet då och då klagar
när det inte alltid går som vi vill
men om man bara tänker till
på andra sidan ligger man ju still...

Här kan man ännu vara vid gott mod
och även ändra på någon metod
och få in lite nytt blod!

Stega sig fram med ny kraft och fart
och känna man är ju inte dum alls utan smart
för här har man mycket att göra: Allt är ej klart!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-25 12:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så sant som du skriver!
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt