Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte kalla mig ateist, snarare livssökare. Jag har tvivlat starkt på vissa delar i den kristna tron, men hyser all respekt för all tro. Här en bön, i tvivlets stund...


Vägled mig

Herre hör min bön
närsom jag hysa tvivel
Vägled mig i natten
närsom jag förirra mig

Herre hör min bön
om än så tyst
Omslut mig
med värme

Herre hör min bön
närsom jag i mörker famla
Lys upp den stig
jag på vandra

Herre hör min bön
närsom livet mist sin mening
Invagga mig i växande trygghet
närsom ljuset falnat

Herre hör min bön




Fri vers av WhatIsLife
Läst 736 gånger
Publicerad 2006-03-13 14:26



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skriven bön! Känner igen mig i den! Den blir bokmärkt utav mig!
2006-03-13

  solglimt
Åhhh så jag känner igen mig, TACK!!

I tredje stycket har du glömmt ett b i bön så det står ön, en hjälpande hand.
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife