Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens dubbla natur

Du förstör min sömn
Jag tänker på dig istället för att sova

Du förstör min ubildning
Jag tänker på dig istället för att plugga

Du förstör min vänskapskrets
Jag tänker på dig istället för att prata

Du förstör mitt liv
Jag tänker på dig istället för att leva

Trots det vill jag inget hellre än att träffa dig, vara med dig
älska dig och bli älskad av dig

Varför hatar jag dig inte?




Fri vers av Katastroferna
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-03-13 15:13



Bookmark and Share


  yoyyo
Kärlek kan vara jobbig, tror att många känner igen sig i din text.. det kanske iofs inte är någon tröst. Och det hade nog varit lättare att hata personen, men hon/han/den/det kanske inte förtör ditt liv.

det finns någon som sjunger "han kommer alltid finnas i ditt hjärta så varför inte låta honom vara där"
brukar tänka på det ibland om det är svårt att glömma..
ja hm nu börjar jag bara skriva jag vet inte vad.. men ville bara säga att mycket fin text och bra skrivet :)
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna