Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tog henne till hustru!

Den förälskade sparsamme skotten
sa till älsklingen ja vann en penny på lotten
berättar du vad du tänker
hela slanten jag dig skänker...
Hon sa: -Jag tiger! Så har vi peng när vi får kotten!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-26 20:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;)
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt