Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös

Det orsakades djupt inom, om jag någonsin visste var jag skall börja.
För någonstans längs krokiga stigar påpekade prinsessan mina misslyckanden.
Och matad av dessa knivvassa korn, bär jag självorsakad smärta.

I hennes iver att förändra, blev jag förstörd av höghetens ego.
Drev mig in i en underlig, konstig och strandsatt ihålig själ.
Och nu barfota, står jag i en förlorad värld och häver min rätt att ta del

Som okunniga vikta hjärtan, missar dessa charmiga prinsessor
sanningen om verkliga underverk i livet, i deras tro om spikrak lycka och perfektion.
Och i sin väntan på något ännu större, går de vilse utan att ha blomstrat.

På ojämn mark sviktar det under mina fötter när jag ser min skuggbild i våt asfalt.
Jag känner att världen kolliderar inuti. Är jag bunden till detta hemsökta spår.
Om jag bara visste var jag skulle börja att kapitulera och dränera denna börd.




Övriga genrer av Krister O
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-26 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O