Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte igår vi sågs

Du, min första,
min gnista,
min största.
Hur jag än försöker,
hur jag än kröker
i mina tankar,
i mitt bröst,
i min logik,
så finner jag ingen slutreplik.

Det sägs att den består,
den första
den riktiga,
den oskiljaktiga.
Jag önskar vi kunde älska som då,
som just vi,
som oskiljaktiga,
utan sans
som om inget annat fanns




Fri vers av Krister O
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 22:10



Bookmark and Share


    BoingBoing
Ja Usch ja... visst önskar man det...
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O