Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra akten

I din undran, rymms en fälla
Inte att luras kanske
möjligen bara för att trixa
som inviten med en tappad handske

Men trixa du, jag har min arsenal
Låt andra akten börja
Spela du åtråvärd, sexig eller sval
Jag tänker inte backa




Fri vers av Krister O
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O