Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för enkelhetens skull

för enkelhetens skull
inget krusidull
säger jag så rakt jag kan
från det hjärta du vann.

-I ögonblicket du kom
slutade jag vända mig om
förkastade jag all tvekan
och lovade om och om igen

att aldrig någonsin slockna
aldrig igen begrunda
inte vänta och förhala
aldrig återvända till det kala

utan kasta mig ut och falla
öppna och befria min börda
av obesvarad önskan
från det hjärta du vann.




Fri vers av Krister O
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O