Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte stå emot

Du sa det börjar inifrån,
jag kunde bara hålla med.
Bjöd mig sitta ned.
Kunde inte stå emot.

Du sa att hjärtan kunde se.
Och så länge dem är äkta,
fick dem dig att le.
Jag kunde inte stå emot.

Jag bad dig bli min vän
i all enkelhet.
För att få drömma igen
kan jag inte stå emot.




Fri vers av Krister O
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-19 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O