Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sista ord

säg farväl till alla jag känner
hälsa dem väl
En sista suck innan jag sänder
iväg min själ

Släpp all tvivel och oro
som jaget förtär
Följ din längtan och tro
det hjärtat begär

bränn din energi i jämnan takt
förkasta all hets
glöm orden du skulle ha sagt
för nya till sin spets

lita alltid på vad du känner
ärlighetens dust
svik aldrig dina vänner
etikens gunst

torka tårarna på din kind
skåla i vin
strö askan i nordanvind
låt själen somna in




Fri vers av Krister O
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 17:27



Bookmark and Share


  sommarmoln
Jättefin och berörande dikt, applåd!:)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O