Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt var bra tills November

allt var bra tills november
då jag började gå på knä
mina tankar växte än mer
om ditt vackra varma leende

jag fördrev dig ur mitt liv
jag antar till ett bättre
för ett slut på alla krig
lämnad med endast känslor kvar

alla dessa tomma
Jag utsatt mig för
har brytit mig i bitar
har fått mig förlora den jag hade väntat på

allt var bra tills vi möttes igen
Du fråga hur det var
Jag sa att jag sover än
vid min sida av sängen...




Fri vers av Krister O
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 19:07



Bookmark and Share


  Ametysth
Din syster skickade mig din Myspace-sida så jag hörde just den här. Av alla låtar du hade där var den jag föll för mest.
2012-05-03

  Rude Billy
ag kan inte förklara vad det är eller varför.. Men den här texten satte spår i mig!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O