Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

something stupid

Love make us weak
It clouds our senses
and
our better judgement

Feelings make us stupid
and forgetful
because we seem to not remember
ALL the other times
when we got burnt

People hurt us
when they
make us feel
something as stupid as love


don’t you agree?




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-26 22:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det vara! Förnuftet segrar inte alltid i kärlek.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP