Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hög kanske... Litelite, pyttelite... Idag var en bra dag men nu är den redan igår. I morgon ska vi skörda den säd vi nu sår... Hahaha #varsågodförpekoralmagi :D Bild föreställande ett urval av mina kristaller.


Vinnare V2

Vi har gjort någonting rätt 

Låt oss göra det till en vana

På vårt alldeles eget sätt

Hittar vi nog vårt Nirvana

Fritt från Kurtan Cobain förstås

Men Ulf Dageby ska få sjunga för oss

Från sin lagom långa omloppsbana

 

Vi har lyckats när vi är där

Tar inte ut det i förskott

En himmelskt bra affär

Den sker efter mörkrets inbrott

När månen är där vi vill ha den

Då sluter vi cirkeln, min vän

Och sorgerna blir minnen blott

 

Du fnissar igen, bara det

Det har ett sånt säreget glitter

Och det gör mig så stark som du vet

Mitt hjärta fylls av ett fnitter

Vi är uppfyllda av alla -ismer

Utom pess-i- och sur-realismer

I cirkelns mitt, där vi sitter

 

Eller står eller ligger eller kramas

Och ingen av oss har pyjamas




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-27 02:02



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
blir på gott humör av den här, så härlig!
2013-11-27

  Jordgubbsodlare
pyjamasparty utan pyjamas men med pentagram? :) Låter som en tripp för många sinnen!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP