Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto Copyright emca 2013


Ease my mind

 

Ease my mind

from the oppressing kind

of people in my life

who repeatedly likes to run their knife

into my delicate soul and heart

Seems like they want to tear me apart

though they assert they do it for love

But their caring reminds not of something from above

They never lift me up higher

never leave me in a feeling of being stronger

Weakness holds me down

and in my mind there is agony going on

Sadness takes a grip of me

Why do they never realise and see

Now after all these years

soul in tears

Ease my mind

Now set me free

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-27 16:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackert strömmar flödet
i smärta
ändå
stillhet

vilken

berör
2013-12-01

    tramp
du är som starkast i dina svagaste stunder

väldigt tagande dikt
2013-11-29

  Annie b'larsson VIP
Du är en av dem här jag beundrar allra mest.
Du är en enastående människa; stolt, stark, modig, intelligent, insiktsfull, god, omtänksam, vacker och väldigt begåvad. De som får rå om dig, måste förstå hur lyckligt lottade de är.

Mycket fin dikt, som talar för sig själv.
2013-11-29

  Hon kallar sig poet VIP
Fint med engelska, det flyter, uppskattade denna.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)