Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fortsätter att försvinna

flimret av din bortglömda röst 

i ett svall av svart tyll

 

inbränt blod

 

jag ser prickarna när jag blundar

pricken fanns på kartan 

vi fanns där pricken fanns

 

mitt hår växer sig längre

du försvinner i ett myller

 

jag dricker min puls

sjunker genom jorden

 

du hade guld på dina fingertoppar

 

och mitt hjärta slår sig blodigt mot sina tunna vägar 

i sitt hopplösa försök att omsluta sig självt

 

ljuset står som en pelare mellan oss 

det förflutna kallar 

 

jag ropar genom alla lager

men du fortsätter att försvinna

 

jag famlar i mörkret

efter alla bitar av mig själv

 

men du har slutat lyssna

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-27 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star