Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har taggat ordet luftklagan :)


luftklagan ( choka )


där ingen klagan bor,

önskningar har tystnat


tar orden slut


och tiden står stilla


ord och tid försvunnit

stötta och ledsna..

för de hade blott trampat luft

och luften klagat...


helt med anledning av

att det ju blir spår

efter ordens och tidens

småfötters tramp


på precis samma plats, -


efter en tid, även

på luft; ej så synliga spår,

men luften känner dem väl








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 00:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och innerligt
2013-11-28

  Yrre VIP
Mycket fin denna, fångas ändå av stillheten, andemeningen!
2013-11-28

    ej medlem längre
stiligt skriftat! luftklagan, är nu ett ord jag bär med mig. hög igenkänning och leendet utifrån det. Väldigt ömt skrivna känslor och svårighet... bra! bra bra!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran