Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du en av dom som måste vara


Politisk Korrekt?

Då vet jag vilken väg

Du ska följa om du gör det för att passa in

Är ditt hjärta rent är du endast dig själv..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 14:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland önskar jag att politik inte fanns...
2013-11-29

  Lars Hedlin
Jaha då får jag tyvärr följa skylten *ler* Pling Plong ;)
2013-11-29

    ej medlem längre
Snygg bild:)
2013-11-28

    ej medlem längre
Nej, fy för att vara politiskt korrekt, det är tillräckligt många som är. Vill inte passa i deras mönster.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano