Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite omskrivning av Kvinde min med Kim Larsen :)


Katten min jag älskar dig

Katten min, jag älskar dig
och jag vet, du älskar mig
Och vad det så än sker
Åh, låt det ske för jag är din
Och även om du busat litt’
så du har hjärtat mitt
om livet varit trist
så glöm det nu för jag är din
Och du har tassat Åhh
och spillt ut kaffet Åhh
och jag har borstat, ja,
och kammat dig
och städat ren din kattlåda
du vet med slev…
och du är ständigt vacker och så mjuk
som den första gång jag mötte dig
så underbar,
så underbar

Vet du, vi ska följas åt
tills livet tagit slut
Åh, det lovar jag
ja, jag gör - ja, jag gör
Så katten kom och dröm med mig
i den långa natt
när stjärnorna de lyser
och blinkar som besatt
Nej, var aldrig rädd
i mjuka sängar
håll bara fast vid mig
när något skrämmer dig
för det finns mycket tillit
emellan dig och mig
ja, ja
det är så
och du är ständigt vacker och så mjuk
som den första gång jag mötte dig

så underbar

Åhh, så underbar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mona J.
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-28 15:51



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra!!
2013-12-03

  Lars Hedlin
Fint omskrivet och skapat!
2013-11-29

    ej medlem längre
Så fint till lille katten. Katter är underbara mjuka, goa kamrater.
2013-11-28

    ej medlem längre
så fin!
Och Kim Larsen,
likaså! gillar hans
sånger
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.