Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav

Krav, krav, krav.
Kan ni låta mig andas.
Varje andetag jag tar ifrågasätts.
Känner mig instängd.
Stress, stress, stress.
Kan ni låta mig vara.
Låta mig vara mig själv.
Ge mig en chans att göra mina egna misstag.




Fri vers av allipalli
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-28 18:49



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Jotack känns som du varit innanför mina ögon och öron en dag..
2013-11-29

  Zackari
"Låt mig vara mig själv. Ge mig en chans att göra mina misstag." Ja!
2013-11-28

  träsnidaren
Igenkännande. Fin text.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli