Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man


Enas med sina Närastående

Nej det går ej enligt statistiken

Fast Picasso pryder din mur

Låt oss då måla ett skri eller en solros




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-28 19:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i symbolik!
2013-11-29

  Aftonvännen
Överaskad av ditt överaskande och träffande symbolspråk
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano