Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se


En Dag

Kulor, knivar, gävärspipa, knytnävar, min fars örfilar

Här 50 år, utan hat

Det var min dag..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-28 20:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att kunna släppa det som varit...
2013-11-29

  Lars Hedlin
JA man minns..........
2013-11-29

  chrissie
Dom var far av SIN tid,,,,
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano